Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Houbaření v Norsku Odpověď na: Houbaření v Norsku

#6499
Radislav Kryl
Účastník
(484 odpovědí)

Souhlasím s Vlkousem, dělal jsem u nás sma?enicu i z hub které u? byly ojíněné ,pravda bylo kolem 0°a nic nám nebylo. Opravdu v?echny houby potřebují kvalitně tepelně zpracovat.Osobně dám osmahnout cibulku, vlo?ím nakrájené houby dle mno?ství podliju vodou 2 – 3 dcl a dusím a? do úplného vypaření vody, kdy jsou hoby jen na tuku, potom teprve přidám vajíčka a česnek. Ostatní koření dle chuti předem do dusících se hub.

Jinak z Norska si vozím houby taky podu?ené pouze ve vodě a zavíčkované ve vět?í sklenici a doma je potom dále zpracováváme na kyselo se zeleninou nebo do sádla ap.samozřejmě je mo?né je taky su?it, ale nezpracované je nepřevezete.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(190)
(30)

Nahrávání ... Nahrávání ...