Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu RECEPTY Odpověď na: RECEPTY

#71418
zok
Účastník
(543 odpovědí)

Včera podruhé uvařeno a moc mi to chutná, tak se s vámi podělím. Recept je opsaný, jsem kuchař amatér.

Halibut na pánvi s paprikou

600g filet z halibuta,2 lžičky citronové šťávy,sůl,bílý pepř, 500g různobarevných paprik,2 lžíce hladké mouky, 3 lžíce slunečnicového oleje, 2 stroužky česneku, 1dcl suchého bílého vína, 3 lžíce smetany ke šlehání, 1 lžíce rajčatového protlaku, sladká mletá paprika, lžička tymiánu a oregána, špetka cukru.

Filety omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme. Papriky nakrájíme na tenké proužky. Rybí kostky obalíme v mouce a smažíme na pánvi v rozpáleném oleji asi minutu ze všech stran. Vyjmeme, přikryjeme a odložíme stranou. Do výpeku dáme nakrájené papriky a smažíme cca 3 minuty. Přidáme prolisovaný česnek, bílé víno, smetanu a rajčatový protlak. Přidáme zbylé imgredience, přikryjeme a při nižší teplotě dusíme cca 10 minut. K zelenině přidáme osmažené rybí kostky a cca 2 minuty zahříváme. Jako příloha je vhodná rýže nebo bageta. Dobrou chuť!

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(8)
(23)
(195)
(30)

Nahrávání ... Nahrávání ...