Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Houbaření v Norsku › Odpověď na: Houbaření v Norsku
Souhlasím s Vlkousem, dělal jsem u nás sma?enicu i z hub které u? byly ojíněné ,pravda bylo kolem 0°a nic nám nebylo. Opravdu v?echny houby potřebují kvalitně tepelně zpracovat.Osobně dám osmahnout cibulku, vlo?ím nakrájené houby dle mno?ství podliju vodou 2 – 3 dcl a dusím a? do úplného vypaření vody, kdy jsou hoby jen na tuku, potom teprve přidám vajíčka a česnek. Ostatní koření dle chuti předem do dusících se hub.
Jinak z Norska si vozím houby taky podu?ené pouze ve vodě a zavíčkované ve vět?í sklenici a doma je potom dále zpracováváme na kyselo se zeleninou nebo do sádla ap.samozřejmě je mo?né je taky su?it, ale nezpracované je nepřevezete.