Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZM a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4615
    jirik
    Člen
    (115 odpovědí)

    To Jirik: Koho, čeho, kdy a kam ????????

    #53580
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

    Jirik napsal:

    Co tím básník chtěl říct:-x:-x:-x

    #53582
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Chlapi, vy jste detailisti 😀 😀 😀

    #53612
    Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

    Podľa mňa Jirik už v predstihu myslel na Spálov 17.3.2013, keď bude ráno po stretnutí vstávať. :-D:-D:-D

    Jirik, prepáč, ak si to zle vysvetľujem, ale ranné “vyvržení” ani ja nemám rád:-(:-S , takže tvoju otázku chápem.

    #53613
    Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

    Pánové, víte co je hezké? Že se dokážeme rozpovídat i v tématu jehož počátek odstartoval prázdný příspěvek. No není to nádhera?

    :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

    #53614
    Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

    Tady je vidět, na co někteří myslí8-O8-O8-O8-O

    #53619
    Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

    WOHANKA-TEAM napsal:

    Pánové, víte co je hezké? Že se dokážeme rozpovídat i v tématu jehož počátek odstartoval prázdný příspěvek. No není to nádhera?

    To bude, Došky, asi tím, že “vyvržení” je zatím jen teorie. Až to bude v praxi, budeme mít jiné starosti 😀 😀 😀

    #53620
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    Jest-li to není o někom nebo o skupině,která bude či byla vyvržena odněkud.

    #53621
    Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

    Jirik založil pravděpodobně vlákno navazující na diskuzi Bakan 2013,tam se diskutuje o tom, zda ryby vyvrhnout hned po ulovení nebo až při filetování v souvislosti s nakažením parazitů. Já osobně ryby po ulovení jen podříznu a nechám vykrvit a potom filetuju. Vnitřnosti i s kostrou jsou odpad po filetování. Jezdím do středního norska blízko Aure a za poslední dva roky jsme měli v celé partě nakažené jen dvě ryby,jedna játra treska a druhá i maso brosma.

    A jak to dělají ti zkušenější z vás???

    #53622
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

    Nam norci rikali,ze je lepsi vnitrnosti hned vyvrhnout a jatra ma napadene 9 ryb z 10 u keleru

    #53629
    respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

    Jiřik musel rychle do práce,tak nestihl sdělit(napsat)o co mu šlo!!!:-)8-)8-)tak ho omlouvám….:-D

    #53671
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    sedoil napsal:

    Jirik založil pravděpodobně vlákno navazující na diskuzi Bakan 2013,tam se diskutuje o tom, zda ryby vyvrhnout hned po ulovení nebo až při filetování v souvislosti s nakažením parazitů. Já osobně ryby po ulovení jen podříznu a nechám vykrvit a potom filetuju. Vnitřnosti i s kostrou jsou odpad po filetování. Jezdím do středního norska blízko Aure a za poslední dva roky jsme měli v celé partě nakažené jen dvě ryby,jedna játra treska a druhá i maso brosma.

    A jak to dělají ti zkušenější z vás???

    Foldfjord je oáza.

    Ryby jsem na lodi dřív nekuchal.U Aure,kam jsem jezdil byly ryby zdravé,ani jsme o cizopasnících nevěděli.Když jsem byl poprvé na Soroya 2006,viděl jsem jak se berou jen hřbetní části ryb.Teď jsou napadené i hřbety,hlístice bývají mnohdy všude(brosmy).

    Na lodi s nůžkami Fiskars se dá kuchání zvládnout.Filetování zvládá jen Kim 😀

    #53682
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...