Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel stipko a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3283
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

    Vzdy jsem ryby zamrazil s kuzi a byly stavnate letos jsem prvne kuzi stahnul a maso je suche je to asi tim mrazakem.

    #6486
    Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

    je to tím, ?e ků?e působí na maso jako oblek a tolik to nepromrzne a nevytáhne ven vodu. Je lep?í zamrazit filety s ků?í a kdy? je doma rozmrazuje? (nejlépe je nechat den předem v ledničce, aby povolily pomalu), tak před jejich přípravou ků?i odstranit. Jde to skoro stejně dobře, jako u čerstvých filet. Ka?dopádně je nejlep?í filety připravovat i s ků?í, nebo? pod ků?í zůstane nejvíc tekutin a loje, tak?e maso pod ků?í je nej??avnatěj?í a nejchutněj?í. Já osobně ků?i odstraňuji jen v případě, ?e filety zapékám s omáčkou. Jo a taky ryba s ků?í si zamrazená déle udr?í svou chu?.

    #6532
    borda
    Účastník
    (11 odpovědí)

    Musím souhlasit ?e ků?e má velkej vliv na finální chu?.Jen ten filet po opláchnutí osu?ím hadrem,aby z něj nekapala voda a ?up do mrazáku.

    #6533
    stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

    Je pravda, ?e filet opláchnutý v slanej (morskej) vode je chu?ovo lep?í, ako po oplachu v sladkej vode?

    #6534
    stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

    Čo sa týka ko?e, s?ahujeme ju pri veľkých rybách. Pod ko?ou zostáva veľa tuku a rýchlo menia aj po zmrazení chu?.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...