Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)
  • Autor
    Příspěvky
  • #305934
    cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

    Soroya má skreiové hody jak jste na tom na Loppě?

    #305945
    dawas94
    Účastník
    (17 odpovědí)

    Bergsfjord aktuálně : skrei jdou poměrně dost , ale musí se hledat , jsou hluboko zatím od 140 m po 200 m . Na šelfu , ale daji se pochytat pěkné tresky . Když počasí dovolí tak jsou jatka, ale mockrát jsme nevyjeli , moc sněhu , silnej vitr velká zima . 😀

    #306984
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    Ahoj všem, na Loppě už tresky nikoho nebaví. Rybáři se začínají zajímat o halibuta. Pěkný halibut mě spadl z prutu dva dny zpět. Odhadem okolo 150cm, začíná to kousat. Ve volném čase chytám na hloubkách rejnoky, kterých je tu opravdu dost. Sem tam mi na to skočí i pěkný okouník, jejiž délka se pohybuje od 70 do 90cm.

    • Odpověď byla upravena před 5 roky uživatelem Preparator.
    #306995
    Prochajda
    Účastník
    (88 odpovědí)

    Tak jsou obři, gratulace Láďo. Jen tak dál! Dá se ten rejnok sežrat?

    #307008
    Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

    To se mi líbí,pořádně zakrm,za 48 jsem tam😄

    #307020
    Tromso
    Účastník
    (9 odpovědí)

    Rejnok se jíst dá, je to ale paryba tak smrdí čpavkem. Pokud si na to někdo zvykne nic proti. Za mě osobně hnus, pustit a nechat žít.

    #307023
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    Čpavkem smrdí jen některé druhy. Neopak někteří žraloci a rejnoci jsou výborný a patří mezi delikatesy. Já osobně většinu paryb pouštím zpět, tento šel vyjmečně na preparaci.

    #307038
    Tromso
    Účastník
    (9 odpovědí)

    To si asi každý musí ochutnat sám a zjistit jestli to je pochoutka. Koukal jsem jak se to v Bergsfjordu rozrůstá.  Obdržel jsem informaci o novém kempu, loppaseafishing.com. Nezačíná to tam být trochu pod tlakem?

     

    #307056
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    To si asi každý musí ochutnat sám a zjistit jestli to je pochoutka. Koukal jsem jak se to v Bergsfjordu rozrůstá. Obdržel jsem informaci o novém kempu, loppaseafishing.com. Nezačíná to tam být trochu pod tlakem?

    Loppaseafishing vlastní Cornelius s manželkou a v současné době mají jednu loď a jedno ubytování. Bohužel je to stejné jako na Soroya a pokud chceš kemp kde pohrdají Čechem a Slovákem, dveře u nich jsou otevřené. Chtějí klienty spíš z Anglie, Německa a pod..

    #307059
    Tromso
    Účastník
    (9 odpovědí)

    Ne nechci, já kde bydlet mám.  Jen jsem se zajímal o loď co vyrábí, jako reakce mě přišla jejich nabídka na ubytování. Cena lodi je  opravdu vysoká. Po telefonu mě připadal celkem normální, ale je pravda, že jsem mu neříkal jaké jsem národnosti. Z minula jsem nabyl dojem, že je společníkem a Češi jsou mu sympatičtí. Až nyní jsem si dal dohromady proč vlastně je ten váš dům na prodej. Na Loppě jsem byl dvakrát a to v Sor-tverfjordu a na Sandlendu. Je pravda, že na tom Sandlendu, mě taky zrovna přátelští nepřišli. Byla to taková továrna na turisty. Na Soroy jsem nikdy nebyl a úplně přesně nevím co máš na mysli tím, že je to stejné jako tam.

    #307062
    Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

    Ne nechci, já kde bydlet mám. Jen jsem se zajímal o loď co vyrábí, jako reakce mě přišla jejich nabídka na ubytování. Cena lodi je opravdu vysoká. Po telefonu mě připadal celkem normální, ale je pravda, že jsem mu neříkal jaké jsem národnosti. Z minula jsem nabyl dojem, že je společníkem a Češi jsou mu sympatičtí. Až nyní jsem si dal dohromady proč vlastně je ten váš dům na prodej. Na Loppě jsem byl dvakrát a to v Sor-tverfjordu a na Sandlendu. Je pravda, že na tom Sandlendu, mě taky zrovna přátelští nepřišli. Byla to taková továrna na turisty. Na Soroy jsem nikdy nebyl a úplně přesně nevím co máš na mysli tím, že je to stejné jako tam.

    Já byl na sandlandu 4 krát z toho 3 u Steinara a v naprosté spokojenosti. Žádnou odmeřenost k nám Čechům jsem nezaznamenal. Je fakt že většina osádky mluvila perfektně anglicky takže jsme si s nim docela dobré pokecali. Můžu se zeptat kolik stojí ta loď co vyrábí Cornelius? Jen tak pro zajímavost ?

    #307067
    Tromso
    Účastník
    (9 odpovědí)

    Tak oprava kopírovat to nešlo.

    Cena té Větší lodi. 425 000,- NOK cena bez motoru a GPS

    Cena menší lodi.  345 000,- NOK cena bez motoru a GPS

    K tomu si připočítejte ještě  25% DPH

    Ještě přidám ceny za co se tam ubytujete.

    5 lidí s jednou lodí na 7 dní 2360 EUR

    6 lidí 2 lodě na 7 dní 3880 EUR

    • Odpověď byla upravena před 5 roky uživatelem Tromso.
    #307071
    Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

    Tak ta cena lodě je dost vysoká jsou ale parádní 😉 to ubytování je cenově v pohodě. Steinar i Ahmad v tom novém co je v přístavu vybudováno jsou podstatně výš.

    #307072
    Tromso
    Účastník
    (9 odpovědí)

    To nevím ani u jednoho současné  ceny neznám.

    Mohu ale konstatovat, že za cenu té lodě se dá pořídit docela hezký dům.

    #307295
    Hynek Šimeček
    Účastník
    (132 odpovědí)

    Halík 51 kg, zabral na 25 metrech hloubky na vláčák 200g, byl to krásnej hodinovej souboj.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 48)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(16)
(116)
(17)

Nahrávání ... Nahrávání ...