[citace]Naki napsal:
husky19 napsal:
kulik napsal:
Jirko a to ty makrely necháš v soli a vezeš domů a nebo je už v Norsku naložíš do octové vody a vezeš domů a nebo je tam zpracuješ a sníte. Nechápu to proč jsou už nyní v soli. Já, když dělám salát bebo filety v zelenině z kelerů, tak je vezu zamražené a solím po rozmrazení doma před použitím.
Nasolené ryby dáme druhý den do octa a další den do nálevu a za pár dní jsou připravené ke konzumaci. Potom co sníme to sníme. Domů je vezeme už hotové v cibuli. Přidáváme i kolečka mrkve. Jsou stejné jako kupované zavináče, jen o třídu lepší.
Jirko, už se těším na ochutnávku !!!! [/citace]
Jasně. Přivezu ti vzorek až pojedu vrátit auto. Připrav si chuťové buňky. :-D