Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tresčí játra, recepty Odpověď na: Tresčí játra, recepty

#13253
petras
Účastník
(272 odpovědí)

treska50 napsal: to Petras: za boha nemohu přijít na kterou variantu odkazuješ jako lepší.Můžeš mě naťuknout?…….

To jsem psal už dřív,varianta zmrazit a dělat doma – byla z toho mastná kaše,pak jsem zavařoval v Norsku předem uvařené,vyvařilo se plno oleje,játra sice nebyla špatná,byla pak doma rozdělaná trošku sušší a tužší.Daleko pohodlnější a rychlejší je očištěná syrová játra s kořením a solí zavařit přímo /měla by být víčka s červenou gumičkou-jsou odolná proti tuku/.Zůstává tam veškerá chuť,olej se nemusí přidávat,mají ho dost.Pokud se mohou porovnat oba způsoby,určitě každý dá přednost tomuto.Zavařovat by se mělo 2x,vždy jsem chtěl druhé provést doma,ale za chvíli nebylo co.V ledničce vydržely do vánoc,ale musí víčko dobře držet.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(16)
(121)
(21)

Nahrávání ... Nahrávání ...