Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › SOROYA 2015 › Odpověď na: SOROYA 2015
Musím souhlasit s tím že to jde jak s těmito stránkami tak i s rybařením v Norsku rapidně dolu. Je to opravdu už jen o reklamě a osobní propagaci několika neúnavných přispěvatelů. Kritika se nepřipouští, to je v poslední době nepsané pravidlo. Nechci kritizovat jen Soroy ale je to s problém většiny pronajímatelů na severu. Nedávno se zde řešil benzín, Jistá parta to slíbila prověřit. Nic jsme se ale o tom, jak to opravdu je nedozvěděli. Na zmiňované Loppě to není o moc lepší Benzín také s příplatkem a domácí není zrovna komunikativní. Prostě to na mě dělá dojem, že to pro domácí není tak zajímavé jak čekali a tak to žije svým životem a majitelé se snaží z toho ještě různými vylepšeními něco vyrazit. Letos jsem na Soroy z důvodu co uvádíte v předešlých příspěvcích nejel a vydal jsem se na protější Loppu. Bylo to ale také zklamání. Z přístupu bylo cítit to pověstné, dej prachy a neotravuj. A můj závěr? Nějak jsem přestal věřit těmto pronajímatelům co to mají jako své podnikání, prostě se nemohu zbavit dojmu, že je to asi neuživí, tak zkouší vše možné, vracím se k těm menším i za cenu horší lodě ale lepšího přístupu.