Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Škrábání kelerů a slávky jedlé Odpověď na: Škrábání kelerů a slávky jedlé

#17405
kim
Účastník
(1879 odpovědí)

Kellery a další neškrábu. Nemají “sklovité” šupiny jako např. sleď, kapr a pod. Pstruha také neškrábu. Před kuchyńskou úpravou je řádně omyji a spustí se sliz a filety jsou v naprostém pořádku. Něco jiného je, pokud se ryby stahují – s tím lze souhlasit i když k tomu mám své výhrady – důležité stopové prvky mezi kuží a svalovinou, o ty se stahování připravím.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(5)
(20)
(163)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...