Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu kuchařské receptury a specialitky Odpověď na: kuchařské receptury a specialitky

#10377
Galileo
Účastník
(55 odpovědí)

U nás se halibut připravuje takto:

rybí guláš – pokrájíme a osmažíme cibulku. Na kousky nakrájeného halibuta opečeme a zasypene sladkou paprikou. Pak podlijeme a povaříme a okořeníme.Prostě jako guláš!

salát z halibuta – na kostičky nakrájeného halibuta uvaříme ve slané vodě a do připraveného zeleninového salátu ho vmícháme. Nepoznáte od kuřecího!

a na závěr ňamka do Norska – na místě chytíte pěkného červeného okouníka a udělejte si z něho tatarák – s topinkou výborné !!!

Tak všem dobrou chuť

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(5)
(19)
(137)
(24)

Nahrávání ... Nahrávání ...