Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu kuchařské receptury a specialitky Odpověď na: kuchařské receptury a specialitky

#6447
Radislav Kryl
Účastník
(484 odpovědí)

Při zpracování jater si vybírám nejméně napadená a to dost pečlivě, jeto poznat dobře po hmatu. Pokud je na povrchu víc jak řekněme pět parazitů tak je vyhazuji, proto?e jsou napadeny i uvnitř a kdy? to potom křupe mezi zubama tak je z toho na b… S jikrama jsem to nezkou?el treska není jeseter a vůbec kaviár jsou sirové jikry a kdy? ten mak smrdí po kocourovi tak to nemusím.Vařené v rybí polívce , to je něco jiného.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(188)
(30)

Nahrávání ... Nahrávání ...