Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu kuchařské receptury a specialitky Odpověď na: kuchařské receptury a specialitky

#6577
lukluk
Člen
(37 odpovědí)

Ahoj,játra děláme několik let a to jak vý?e popisuje Petr.ale také přidám jeden recept na pomazánku z tresky.

Tresčí filety uvaříme ve vodě,do které jsme přidali,1 bobkový list,2 kuličky nového koření,4 kuličky pepře,polovinu cibule,sůl.

Maso rozmixujeme,ale stačí vidličkou rozmačkat,přidáme máslo,l?ičku sardelové pasty,jemně nakrájenou cibuli,,trochu majolky a tatarky…..

mů?e? přidat hořčici,nebo česnek….

Podle Ornulfa je halibut nejlep?í jen uvařit ve slané vodě…..

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(188)
(30)

Nahrávání ... Nahrávání ...