Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Která ryba, ulovená v Norsku, vám nejvíc chutná › Odpověď na: Která ryba, ulovená v Norsku, vám nejvíc chutná
#18975
29.3.2011 v 18:53
Dle nejnovějších tvrzení vědátorů-kardiologů jsou naopak ty MASTNÉ ryby VHODNĚJŠÍ z hlediska dopadu na naše zdraví (ateroskleroza = mrtvice, infarkty, trombóza atd.) – konzumace těchto ryb 1-4x týdně výrazně redukuje riziko těchto neduhů ! A pokud budou plavat v optimálním množství alkoholu (chlapi cca 2-3 piva/půl litru vína/2-3 panáky, ženy o třetinu méně), nemají civilizační choroby žádnou šanci ! :-D:-D:-D A na to byly opakovaně provedeny seriózní studie…
Proto můj žebříček: 1. halibut
2. makrela
3. prase domácí