Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Jostolen 2015 › Odpověď na: Jostolen 2015
Zdravím příznivce norského rybolovu a Jostolenu zvlášť. Vzhledem k tomu, že už v kempu zřejmě nikdo není a nelze tak očekávat mnoho nových aktuálních informací, jeví se mi to jako vhodný čas na bilancování 🙂
Ač s určitou prodlevou, pokusím se shrnout zkušenosti z mé první návštěvy kempu Jostolen v termínu 12. – 24. května 2015. Nejdříve se omlouvám všem, kteří marně čekali na průběžné zpravodajství z našeho pobytu. Asi už trochu víc stárnu, protože notebook se vším příslušenstvím jsem si do Norska sice přivezl, klíčenku na generování vstupního hesla do něho však nikoliv a tak strávil celý pobyt odložen v rohu bez využití (jedině snad jako podložka na řezání, ale tu jsme na chalupě měli). Takže jsem do Norska zbytečně táhl pár kil, které neměly žádné využití. Psát reporty na telefonu či tabletu se mi nechtělo, fotky nebylo kam stahovat, takže jsem se k tomu dostal až po návratu domů, kdy jsem alespoň částečně vypořádal resty, které se mi po dobu dovolené v tuzemsku nahromadily. Další prodleva je způsobena tím, že jsem své zkušenosti z Jostolenu sepsal do článku, který jsem Michalovi sice poslal, ale vyjde až poté, co Michal zpracuje a prezentuje všech 6 dílů článku z lokality HOGSET (dosud vydány 3 díly). Prostě, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Z uvedeného důvodu jsem se tedy rozhodl, že zkušenosti z letošního rybolovu budu prezentovat i formou vkládání jednotlivých odstavců do vlákna Jostolen 2015, kam budu moci umístit i více fotek, než může být z kapacitních důvodů prezentováno v článku. Takže toto je on, Doškyho a Jiřanovo srdce šampión – kemp Jostolen. Druhý domek zprava byl naším skvělým útočištěm ☺