Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Filetování, zbavení vody a balení mořských ryb. Odpověď na: Filetování, zbavení vody a balení mořských ryb.

#47922
Vladimír Doškář
Člen
(542 odpovědí)

Řadu let jsem také používal zatavovačku s odsáváním. Po nějaké době jsem od toho upustil a dělám to stejně jako chebak. jednotlivé filety balím zvlášť do folie a dávám do krabičky. Když celá kostka zmrzne z krabičky jí vyklopíme a celou kostku zabalím do folie. Mám přesnou velikost krabiček tak, aby se zabalená kostka vešla do bedny. Pro konzumaci je to pro mě nejlepší způsob. Kostka se po klepnutí rozpadne na jednotlivé filety a člověk si může vzít vždy jen tolik kolik v danou chvíli spotřebuje.

Došky

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(17)
(130)
(22)

Nahrávání ... Nahrávání ...