Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Budeme se lišit? › Odpověď na: Budeme se lišit?
Moc se mi líbí nápad grafiky od Bobo, je moderní a výstižné, ale chce to tam zakomponovat logo nebo něco o těchto stránkách. Pro ty co nechtějí žádnou reklamu, nápisy aj. bych chtěl jen připomenou, že toto téma se jmenuje “Budeme se lišit?” a je tím myšleno že my, příznivci těchto stránek. Proto by mělo být poznat, o koho jde, kdo tu nálepku vozí. Bobovo logo mi řekne. že jde zřejmě o rybáře, česká vlajka je v popředí, takže zřejmě Čech do Norska, ale že je to příznivec těchto stránek, to se nedovím. A to by mělo být nějakou formou poznat. Jak píše Bobo, že se můžu zeptat, je sice pravda, ale hulákejte na sebe na dálnici z auta do auta při stotřiceti za hodinu(někteři při 160-180). Ta úprava a nápis od Raca není špatná, ale chtělo by to něco typického pro tyto stránky, což je asi to logo Rybolov Norsko. Autor švagr ani Bobo nejsou proti a tak hlasuji pro grafiku od Bobo, ať již doplněnou nebo ne. Ten návrh od Stepa není taky špatný, ale nějak mi tam vadí ty tyčky u vlajek, bez nich by to bylo lepší.