Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan 2015 Odpověď na: Bakkan 2015

Anonymní uživatel
Neaktivní
(3572 odpovědí)

Jsem rad,ze vsichni se dostavaji do svych domovu v pohode a bez zadrhelu.Dnes mi hlasili prijezd do Berlina I nemecti rybari a doufam,ze I Dedovi ubehne cesta rychle bez zacpanych dalnic.

Dnes jsem se musel povenovat ociste vsech prostoru a mrazaku,protoze pri tech kvantach ryb a rybaru se to nedalo stoprocentne udrzet.

Momentalne tu mam Danskou partu,ktera se specializuje na mniky.Lode si prevezli do Tronheim fjordu a chytaji tam na hloubkach okolo 400m.Zatim nejake uspechy nezaznamenali,ale pocasi jim moc nepralo.Svedove se zase zameruji na halibuty,takze ted asi moc fotek nebude:-(

Zitra dopoledne se pocasi na chvili umoudri,tak snad I ja si vyjedu zkontrolovat lovce halibutu.Musim potesit Kikibuta,protoze jejich nastrahy jsou z jeho kuchyne.Ja se jim budu snazit konkurovat s Michalovou vystroji.Takze zitra pokud pocasi vydrzi bude souboj Roybait versus Savage gear.Jenom me mrzi,ze jsem nevzal od Michala jeste Sandeely.Na ne tady ty mensi halici jsou nejak vysazeni

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(6)
(20)
(164)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...