Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální info střední Norsko 2011 › Odpověď na: Aktuální info střední Norsko 2011
Tak jsme se vrátili včera večer ze Svinviky, všichni jsme v pohodě a spokojeni, i když to počasí a ryby nebylo to pravé co to bývá. Limit jsme nakonec nachytali, i něco málo přes. Odjížděli jsme v sobotu za krásného slunečného počasí, (Murphy a jeho zákony stále spolehlivě fungují). Taky největší rybu výpravy (obecňačku 96cm, 9kg)chytil nerybář při zamykání moře v pátek v 17 hod. Z osmi lidí tam bylo pět poprvé a hlavní cíl nebyly ryby ale dovolenka, pohoda, klídek, vínečko, i fotbal byl. Mně trochu mrzí, že z těch přírodních krás Sognefjordu, Flambany, Geirangeru a Trollstigen viděli nováčci jen mlhu,déšť a fučák. Tak jsem jim pak ukázal na starších fotkách co jako viděli i když to neviděli. Ale myslím, že je to Norsko chytlo i tak, protože minimálně tři jedou za rok určitě zase. Podle dnešních zpráv od Kevojty, co nás tam střídal, tam už je hromada makrel a chytají ryby 50-100cm. Ach jo, zatracenej Murphy, já už jsem v práci v plným pracovním nasazením a nevím co dřív. Letošní letní výprava se nám určitě vryje do paměti díky tragédii, která se stala na místech, kde jsme pár hodin předtím byli.