Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011 Odpověď na: Aktuální info střední Norsko 2011

Jisto
Účastník
(314 odpovědí)

Tak jsme se vrátili včera večer ze Svinviky, všichni jsme v pohodě a spokojeni, i když to počasí a ryby nebylo to pravé co to bývá. Limit jsme nakonec nachytali, i něco málo přes. Odjížděli jsme v sobotu za krásného slunečného počasí, (Murphy a jeho zákony stále spolehlivě fungují). Taky největší rybu výpravy (obecňačku 96cm, 9kg)chytil nerybář při zamykání moře v pátek v 17 hod. Z osmi lidí tam bylo pět poprvé a hlavní cíl nebyly ryby ale dovolenka, pohoda, klídek, vínečko, i fotbal byl. Mně trochu mrzí, že z těch přírodních krás Sognefjordu, Flambany, Geirangeru a Trollstigen viděli nováčci jen mlhu,déšť a fučák. Tak jsem jim pak ukázal na starších fotkách co jako viděli i když to neviděli. Ale myslím, že je to Norsko chytlo i tak, protože minimálně tři jedou za rok určitě zase. Podle dnešních zpráv od Kevojty, co nás tam střídal, tam už je hromada makrel a chytají ryby 50-100cm. Ach jo, zatracenej Murphy, já už jsem v práci v plným pracovním nasazením a nevím co dřív. Letošní letní výprava se nám určitě vryje do paměti díky tragédii, která se stala na místech, kde jsme pár hodin předtím byli.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(6)
(20)
(164)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...