Pro pana Mekiho. Už vícekrát jsem podrobně popsal proč k omezení došlo a kdo za to ponese následky nejvíce. Vám, abyste to dokázal pochopit by to nestačilo ani 100x. Voláte zde po tom, aby se podíleli všichni zůčastnění a především ti nejvýznamnější. A to se právě děje. Norsko, jako hlavního světového producenta, postihne snížení kvót logicky nejvíce. Zatímco vás to postihne tak, že si zcela zdarma, jako dárek od zlých Norů, odvezete domu 10kg. rybího masa. Z vaší strany neslýchaná oběť!! A není ani nutné mě litovat, protože jsem nikde nikdy nenapsal, že sportovní rybáři kradou jejich majetek. A také se ptáte: " A to jako Nor si jej nemůže krást?" Na to už ale vážně odpověď nemám, tak se na mně kvůli tomu nezlobte. Vaše příspěvky v diskuzi jsou tak chaotické a zavádějící, že spíše připomínají nějakou šifru ve které se snažíte za každou cenu utajit smysl jejich obsahu a čtenář je témeř nucen požádat o pomoc s jejím rozluštěním nějakého kryptografa. Sezona klepe na dveře a vy můžete s vaší partou do Norska buť vyrazit a odvézt si 10 kg.masa, nebo na protest zůstat sedět doma. Je to jen na vás.....