Zdravím pánové. Rozběhla se tu celkem zajímavá diskuze, co chlap to úhel pohledu či názor. O tom ty diskuze nakonec jsou..ale ty osobní útoky!? Jako by toho nebylo všude dost..Musim se na tomto místě zastat kolegy Jegrhanze! Nejenom proto, ze ho znám osobně, protože i před lety, kdy jsem ho ještě neznal, mě jeho názory a zkušenosti z norského rybářského prostředí obohacovaly a čekal jsem na každej další příspěvek. Když se naše cesty potkaly, vše o čem psal a ja to viděl a zažil na vlastní oči, sedělo! Jegrhanz je neskutečně pracovitý a obětavý člověk, pro druhé by se rozdal, moc takových jsem na světě nepotkal. Jsem si tedy jist, ze chtěl do této diskuze přinést informace a pohled člověka, který má velice blízko norské mentalitě a doufal tím, že přispěje k pochopení problému..O to víc nechápu ty reakce a dost me mrzí. Co se týká úlovků, kvót a jiných nařízení, tak ja je budu respektovat, protože tu zemi mam v srdci. Norsko má na to jednoznačně právo. A to ryby miluju, jím ve velkém a domu vozím. Jenom můj pohled na rybu, maso či surovinu jak chcete je trochu odlišný. A to jak v českých podmínkách nebo v Norsku..Rybu kterou ulovím a ponechám si jí, tak poslouží mé rodině nebo lidem, kteří rozumí problematice a suroviny si váží. Nikoliv lidem kteří mnohdy nevědí jak ryba žije, kde se nachází Norsko nebo Slapy, či výměnou za pár piv nebo dokonce obchodním partnerům!?

Mějte se fajn, užívejte rybaření a diskutujte slušně😉