Ahoj Radime, můžu tě poprosit o recept na makrely v tomatě, případně i foto, prohlížel jsem zpětně vlákno, ale nenašel jsem to. předem děkuji s pozdravem a přáním hezkého dne Martin
Ahoj. Recept je obsazen uz v me puvodni zprave. Makrely, kecup, 2x zavarit po hodine. V jednoduchosti je sila. Nemusi se nijak ochucovat, nijak nakladat, pect, varit, nic... Jen prouzky filet a dostatek kecupu- musi byt ostry (pikantni). Veskere koreni je uz v kecupu, soucasti kecupu je i ocet, tj. rozlozi se veskere mensi kosti. Velke kosti (pater a hrudni kos) tam pochopitelne nedavam. Po zavareni je dobre to min mesic nechat lezet. Delal jsem to poprve a ochutnal po mesici po navratu z Norska a je to supr. To samy jsem delal ze sledu, jeste jsem ale neochutnal a nechavam je ulezet. Jinak verim, ze i ostatni recepty budou dobre, jen toto je opravdu jednoduche a casove nenarocne.