Ahoj, všem příznivcům Norska a jeho krás. Zvláště zdrvím všechny příznivce tohoto dalekého severu. Můj příspěvek je nabídka všem kteří uvažují o trvalejším spojení s Norskem. V oblasti Soroy v jedné z nejlepších lokalit na trofejní úlovky, zde zveřejňované fotografie asi hovoří za vše. Jsem posledních více jak dvacet let dlouhodobě pobýval. Nyní přišlo stáří a a nastal čas se vrátit zpět do rodného hnízda. Proto jsem se rozhodl učinit Vám příznivcům norského rybolovu, nabídku k převzetí mého domu. Věřím, že každý z Vás někdy o tom si pořídit vlastní základnu uvažoval. Nyní máte tuto příležitost. Získáte Klasický červený norský domek. Čtyři ložnice, obývací pokoj a kuchyň. Podsklepený v celé ploše. Pozemek cca 2000m2. Dům je hned u místní komunikace dostupný po celý rok. Topení kamna a elektřina, městská voda a kanalizace. Lze bydlet i trvale. Co je pro vás asi velké plus je vyřešené kotvení lodi v přístavu. Mimochodem šestimetrová, hliníková, loď je součástí prodeje. Jelikož jde v této nabídce o přímé jednání s majitelem, může být převzetí domu velmi rychlé a cena bez různých provizí.
Tak jestli vás to někoho oslovilo, převzít po staříkovi, jeho norský sen. Napište mě, poskytnu Vám podrobné informace email norskyzivot@seznam.cz