Siven: děkuji za pozitivní hodnocení vaší rybářské dovolené strávené na Sandoy. Měli jste nejhorší počasí v sezóně, dokonce ani ryby nebyly tak ativní jak obvykle, ale váš optimizmus, touha rybařit i za nepříznivých podmínek, společně s trpělivostí a vaším rybářským uměním, předem spackanou dovolenou proměnili na rybářsky přijatelnou. Zvládli jste to především díky sobě, ale jesli jsem něčím k vaší spokojenosti přispěl i já, jsem za to rád.

Pod pirátskou vlajkou.

Zdravím všechny příznivce ostrova Sandoy, tentokráte již z Čech. Všechny ty, kteří si tento kouzelný kousek země oblíbili, rádi opět přivítáme. Bylo mi  velkým potěšením s vámi všemi rybařit, děkuji za vaší přízeň, krásné rybářské zážitky a slova uznání. Snad se ještě někdy příště po pirátskou vlajkou sejdeme. V dnešní době není snadné něco plánovat, svět už dávno není jaký kdysi býval. Všichni,včetně nás, "tichých bláznů", jsme se nedobrovolně ocitli na prahu jadrné války, kdy naše osudy řídí šílenec. Nevíme tedy dne ani hodiny. Navíc se mi začínají s přibývajícím věkem ozývat zdravotní problémy, jako následky těžkého úrazu z doby, kdy jsem "sloužil vlasti". Možná mě čeká ještě nějaký lékařský zákrok, ale jestli vše dopadne tak, jak si plánuji, tak o to větší bude radost z dalšího setkání na rybách, o to i větší důvod si připít. Buďme tedy optimističtí a držme si palce. Těšíme se na vás.

Ryby už ani pořádně nefotím, ale jaký by to byl na rybářském fóru příspěvek, bez nějakých fotek? Posílám tedy takovou všehochuť, dle mého názoru fotek hodných tohoto fóra, nějaké rybí jídlo a oranžovou záplavu na závěr.