Nezlob se na mě pleteš 5 přes 9. Toto není o slušnosti ale o norském systému a přístupu. Že tam jezdíš 25 je hezké ale je úplně jedno jak kdo tam jezdí dlouho. Kdysi jsem měl registraci autopass, pak EPC, faktury jsem platil řádně. NIKDO se ale už neobtěžoval registrované upozornit, že je potřeba registraci změnit. Na stránkách norské správy se jasně píše: Pokud nemáte registraci, bude vám zaslána faktura bez slev. Tak jaká slušnost??? Kamarád registraci neměl a já ano u EPC. Světe div se, platit úplně stejně jako já, když mu myslím z GB přišla poštou faktura. Nechápu proč tě moje reakce zaráží? Naopak, mě zaráží, že poukazuješ na “neslušné” chování !! Alkohol ani cigarety nepašuji a vozím sebou dokonce svoji váhu aby jsem nepřekročil povolený limit ryb. Dodržuji norské zákony a pravidla silničního provozu. To, že už nehodlám hledat co kam kde registrovat, když se norské instituce ani neobtěžovali to dát vědět a faktura by měla přijít automaticky poštou NELZE POZAVŽOVAT ZA NESLUŠNOST!!!
Ok. Přijmi tedy prosím mou omluvu. V záplavě toho všeho jsem to pochopil špatně. Omlouvám se