Zdravím. Tohle téma pomalu nemá smysl řešit. Při těch omezeních mi bude stačil taška co se prodávají třeba v globusu o které tvrdí, že je na mražené potraviny. Protože do té se 5kg vleze jako nic když 10 kg budeš moci za celý rok vyvést. A když tam pojedeš 2x (což mnozí jezdí i víckrát) tak to zvládneš.

Ale kdyby to nebylo tak já mám profi potravinářský box z jiného materiálu než polystyren. Do něj mám gelové mrazící vložky a na něj ušitý obal ze stanového plátna. S pouty se to nakládá parádně a hlavně je to daleko víc odolné proti různým úderům při nakládání/vykládání. V autobusu. Jinak filety nejlépe balit po porcích do pytlíků na mrazení a nebo do potravinářské folie. Ta domy kdy se ryby lisovali do různých boxů (jak vzpomínaní tetra obaly od mléka) jsou už dávno pryč (škoda) protože to jsi pak do klasické polystyrenové bedny dokázal nacpat i 30 kilo filetů. A na Smole jsem viděl že měli lisovací nerezovou věc co jim v mrazáku slisovala kostku filetů a pak de fakto zaplnili jen těmi kostkami polystyrenovou bednu. Je třeba dodat , že takto zásobovali nějaký penzion co v prostředku pobytu přijel, naložil plné bedny a nechal jim prázdné které pak vezli autobusem.