Zdravím. Nedovedu si tyhle opatření/omezení prosazovat v praxi. Z toho co jsem zažil se nám stalo, že jsme nachytali "bednu" za 2 dny hned na začátku a pak sedět 8 dní na baráku? Tolik chlastu s sebou nevezeme a ani tolik jídla. A nebo se nám stalo že jsme 8 dní cikcak po vodě hledali ryby aby během jednoho odpoledne byl masakr kdy jsme se brodili v lodi v rybách. Pokud by se mělo něco změnit pak nejezdit na ryby na 10 dní ale na týden ale to pak je de fakto jen 2 dny na rybách když 2 dny tam a 2 dny z5. A kdo by tohle chtěl? To raději na 10 dní na makarskou a to ocení i rodina a taky se dá něco nachytat. Ne tedy do mrazáku. Btw ani olihně se nesmí mrazit? Nasrat. To raději bych bral bednu olihní než tresek.

btw. co psal meky musím souhlasit. Na baráku jsem byl jediný co dokázal tyhle hlášení odesílat tím, že jsem měl s sebou ipad s vlastním internetem. Protože připojit se na wifi v místě nebylo možné, tak slabý internet neumožnil ani tohle hlášení odeslat. Navíc zbylé osazenstvo jednak nemělo ani telefon co by to umožňoval a internet byl pro většinu sprosté slovo.