Nápověda Doporučujeme:

Představujeme Roatan

Roatánu se rozprostírá Středoamerický korálový útes (2. největší korálový útes planety, 1. největší v Karibiku), díky čemuž se ostrov stal vyhledávaným cílem dobrodruhů, rybářů a potápěčů. Po krátké cestě lodí se před vámi otevře svět plný korálů, pestrobarevných ryb, mořských želv a koníků. V okolí ostrova žijí také delfíni a nádherní žraloci obrovští. Za dobrodružstvím lze vyrazit rovněž do džungle. Krom spleti tropických rostlin potkáte opice, kolibříky, papoušky či leguány.

Rybolov

Na ryby se jezdí s místními lovci. K dispozici je několik posádek, které vás rády vyvezou na celodenní výlet. Záleží pouze na tom, z které části ostrova budete chtít rybařit. Loví se zde ryby rovníkového pásma jako je plachetník, tuňák, barkuda, wahoo, mahi-mahi, tarpon a v neposlední řadě marlin. Nemusíte si s sebou brát žádné vybavení, vše je připraveno na lodi včetně zkušeného kapitána. Ceny se pohybují od 100USD/hodina pro 3-4 lidi v lodi.

Zajímají Vás další informace, podívejte se na odkaz.

>>>Prohlédnou lokalitu<<<

2 komentářů

  1. 27.1. – 12.2.2024 pořádáme další výpravu na Roatán. Jedeme v párech, kdyby se chtěl někdo se svojí drahou polovičkou přidat, budete vítáni!

  2. Už hledáme poslední dva rybáře nebo pár. Neváhejte mě kontaktovat +420776845524 Letenky jsou teď nejvýhodnější.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(15)
(114)
(17)

Nahrávání ... Nahrávání ...