Nápověda Doporučujeme:

PELAGIC CZ & SK

PELAGIC byl založen jako společnost věnovaná těm, kteří žijí, sní a jejich životní styl je spojen jakkoliv s vodou a sluncem. Tato značka vyniká svým funkčním oblečením do těch nejextrémnějších podmínek po celém světě! Původně bylo vyvíjeno pouze vysoce funkční (High Performance) rybářské oblečení pro extrémní podmínky na moři při BIG GAME FISHINGU. Oblečení si však brzo pro jeho funkčnost, kvalitu a design oblíbili i sladkovodní RYBÁŘI.

SLADKOVONÍ RYBAŘENÍ

I při klasickém rybaření na našich či zahraničních vodách má toto oblečení své využití. Je úplně jedno jestli se zaměřujete na sumcařinu, kaprařinu, vláčku či muškaření, ale jde o to v jakých podmínkách rybaříte. Oblečení PELAGIC Vám pomůže překonat horké sluneční dny, kdy hrozí spálení od slunce. Budete se v něm cítit nejen pohodlně, ale i velmi rychle zjistíte všechny funkční vlastnosti jako třeba sání potu či chladící a rychleschnoucí efekt. Jsme rádi, že díky této vysoce funkční technologii se můžeme prezentovat opravdu uznávanými rybáři po celém světě.

 

MOŘSKÝ RYBOLOV

Na moři se mnohdy nemáme kam schovat a v těch nejextrémnějších podmínkách pro nás rybolov může skončit během několika hodin. Oblečení Pelagic je stvořeno tak, abychom se mohli maximálně soustředit na lov největších ryb z celého světa a svůj oblíbený koníček si tak i užili. Dovolujeme si tvrdit, že při výpravách jako je třeba Jižní Amerika, Afrika, Asie či Australie je toto oblečení nezbytné! Díky svým využitím, funkčnostem a designu jsme se stali velmi populární i mezi vodními sporty jako je potápění, jachting, surfing, jet ski a mnoho dalších. Pelagic kombinuje možnost nošení vysoce výkonného oblečení od funkčních UV triček, košil, plavek, mikin, kraťasů přes pokrývky hlavy, obuv až po špičkovou polarizovanou optiku.

 

Oblečení se vyznačuje těmito funkčními vlastnostmi:

  • RYCHLOSCHNOUCÍ technologie (Quick-Dry)
  • CHRÁNÍ PŘED SLUNEČNÍM ZÁŘENÍM UVA/UVB 50+
  • OCHLAZUJE A ODVÁDÍ POT
  • ANTIMIKROBIÁLNÍ VLASTNOSTI
  • ULTRA-LEHKÉ OBLEČENÍ
  • ODOLNOST PROTI UŠPINĚNÍ A SKVRNÁM

Začátkem letošního roku jsme získali zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku a máte tak možnost toto oblečení zakoupit na našem novém e-shopu WWW.PELAGIC.CZ.

Budeme rádi, až naše moderní a výkonné oblečení vyzkoušíte a věříme, že z něj budete nadšeni.

 

FOTOGALERIE:

 

Text a foto: Miroslav Vojtek

1 komentář

  1. A už je něco skladem? Jinak můžu doporučit otestoval jsem oblečení na Madagaskaru,
    bylo super a funkční.Rád bych něco dokoupil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(11)
(100)
(14)

Nahrávání ... Nahrávání ...