Nápověda Doporučujeme:

Volba premiéry videa na Štědrý den

Právě jsme dokončili dvě videa ze sedmidílného seriálu o rybolovu v Norsku. 24. prosince na Štědrý den chceme udělat premiéru jednoho z nich. Máme připraveno video o lovu divokých pstruhů potočních a instruktážní video o lovu halibutů. Pstruhy jsme natáčeli na pannenských jezerech ostrova Soroya v červnu, uvidíte nádhernou, divokou přírodu a souboje s kapitálními kusy přesahující délku 50cm. Halibuty jsme natáčeli v letním období. Uvidíte různé způsoby lovu, jako nástrahu jsme používali montáž s masem a nebo osvědčené gumové ryby Roybait a Daiwa Duckfin. Halibuty jsme hledali na písečných deskách od 15m do 40m. Tyto videa budou opravdovou lahůdkou pro oko, protože patří k prvním, které jsme natočili v Ultra HD 4K rozlišení.

 

Rozhodněte v anketě, které video chcete vidět jako první.

Které video máme zveřejnit na Štědrý den?

Lov halibutů (72)
Divocí pstruzi (17)
Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Vítězné video zveřejníme 24.12. ve 12 hodin.

 

10 komentářů

  1. Já jsem jako jeden z mála hlasoval pro pstruhy, ale vypadá to, že všechny zajímají jen halibuti. Vláčkaři spojte se a hlasujte pro pstruhy. Díky!

    1. Já bych se taky radši mrknul na ty půlmetrové potočáky, ale dle hlasování se na Štedrý den podívám s Plzničkou v ruce na Lov Halibutů. Pstruzi holt budou příště. 🙂 Jo a hlasoval sem pro Divoký pstruhy samozřejmě.

      1. To vůbec není jisté, že pstruzi budou příště. Během 14 dní zase doděláme další reportáž a opět Vám dáme vybrat, na co se chcete podívat. Znovu dostanete na výběr ze dvou reportáží a sami si zvolíte, které video bude následovat.

          1. Už jsem tu tady psal. Po premiéře 24.12. vám dáme opět vybrat ze dvou reportáží. Tentokrát to budou pstruzi a lov kamčatských krabů.

  2. Nezlob se na mě, ale chytat pstruhy v Norsku mě přijde jako mrhání drahocenným časem. Proč se zabývat úlovky ve velikosti nástražních kelerů? Do Norska si přece jezdíme povodit větší rybu, než je pstruh. Já hlasovalpro halibuty!

  3. To je pěkné, ze to máte ve 4K, ale přehraji to na stolním počítači, nebo na tabletu? Nevím, zda mají takové rozlišení.

  4. Video se bude přenášet z Youtube, která ti sama nastaví vhodné rozlišení podle tvého internetového připojení. Neboj, pojede ti to určiitě.

  5. Ahoj jsem sice převážně vláčkař, ale hlasoval jsem pro halíky protože mě to zajímá..Lov pstruhů není mrhání časem.Pořád je lepší lovit krásné pstruhy, než sedět v kempu když se nedá lovit na moři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(11)
(100)
(14)

Nahrávání ... Nahrávání ...