Nápověda Doporučujeme:

Video: Osazení vláčecí ryby ATOKA

V tomto videu si předvedeme jak správně osadit novinku letošní sezóny od značky ICEfish a to vláčecí rybu ATOKA pro úspěšný rybolov. Názorně si předvedeme jak rybu osadit klasickým způsobem na kulatou jigovou hlavičku, která je vhodná spíše do klidnějšího počasí, kdy je mořská hladina jako “olej”. A kterou jigovou hlavu zvolit, pokud je počasí divočejší a táhne nás větší drift na mořské hladině, tudíž je potřeba dostat nástrahu co nejrychleji do požadované hloubky.

Budeme jen rádi pokud nám do komentářů pod video napíšete co dalšího by Vás zajímalo jako např. kompletní sestavení vláčecího (pilkrovacího) vybavení, úprava mořských návazců, jak a čím osadit magickou kouli pro maximální úspěch atd. Zkrátka pište co vás zajímá a my se pokusíme vše předvést a názorně ukázat v některém z příštích videí. Předem děkujeme za vaše náměty.

 

 

Rozpis použitého materiálu pro ATOKA 12cm:

Rozpis použitého materiálu pro ATOKA 16cm:

 

1 komentář

  1. Přemejšlím, proč tohle video a Rigování na halibuta není třeba delší. Dobře se na to kouká. Je to asi asi tím, že obsahově není moc už co dodat. Každopádně sem rád za nový “kurz” kam tento web směřuje. Diskuze plná informací z různých/oblíbených lokalit. Několikrát do měsíce čitelný článek nebo koukatelný video. Za mě palece nahoru. Děkuju. V příštím videu bych chtěl vidět zrovna to srovnání, nebo úpravu návazců co se dají koupit už navázané, a nebo třeba papriky co sou samostatně. Koupit vše v jednom, nebo jen materiál a návazec vytvořit sám? Hm?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(11)
(100)
(14)

Nahrávání ... Nahrávání ...