Nápověda Doporučujeme:

Domů Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

Zvolené téma obsahuje celkem 81 odpovědí. Do diskuze (35 hlasů) se naposledy zapojil uživatel ZM ZM a poslední změna proběhla před 9 měsíců, 4 týdnů.

Prohlížíte 15 příspěvků - 61 z 75 (z 82 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #45722
    Sim Sim 
    Klíčník
    (9554 odpovědí)
    byl(a) online před 10 hodiny

    Povedly se pěkně do zlatova

    #45723
     Martin Rollo 
    Účastník
    (409 odpovědí)
    byl(a) online před 12 dny

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    #45725
     Červený Jndřich 
    Uživatel
    (1078 odpovědí)
    offline

    Sim napsal: Povedly se pěkně do zlatova

    No ty jsou.:-P

    #45727
     fridass 
    Účastník
    (111 odpovědí)
    byl(a) online před 2 roky

    V Baartset fjordu malý domeček zvaný smokinkhaus 35 makrel naráz + 10 dorší uzeno 10 h rovná se 1A Dobrou chuť P.S.Jiné než z Norge nebrat papalala

    #45732
     vd 
    Účastník
    (231 odpovědí)
    byl(a) online před 6 dny

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    #45735
     vd 
    Účastník
    (231 odpovědí)
    byl(a) online před 6 dny

    a ešte jedno foto

    #45736
    Sim Sim 
    Klíčník
    (9554 odpovědí)
    byl(a) online před 10 hodiny

    treska008 napsal:

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    Pivo je teprve roztočené, moc to pěnilo. 😀

    #45737
    Sim Sim 
    Klíčník
    (9554 odpovědí)
    byl(a) online před 10 hodiny

    vd napsal:

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    Jak dlouho jsi je udil, my 3.5hodiny.

    #45743
     vd 
    Účastník
    (231 odpovědí)
    byl(a) online před 6 dny

    nestopoval som to ale možno tiež tak 2,5 hod. Nechal som udiareň vyhriať na 80 st. celzia a toto som udržoval po celú dobu. Piliny som predtým polial vodou aby rýchlo nehoreli.

    #45767
    husky19 husky19 
    Účastník
    (1668 odpovědí)
    byl(a) online před 8 hodiny

    Makrely udím buď zavěšené, nebo na sítě položené. Udím cca 4 hodiny při teplotě 40 – 50°C.

    Jsou skvělé. Zrovna o tomto víkendu jsem udil a touto dobou už není v lednici ani kost.;-);-);-);-)

    #290452
    Duke Duke 
    Klíčník
    (1230 odpovědí)
    byl(a) online před 14 hodiny

    BRADLEY SMOKER – udírna.

    #290493
     Vydra 
    Účastník
    (603 odpovědí)
    byl(a) online před 3 dny

    Pánové, co říkáte na toto? Tak mě to zaujalo, že přemýšlím to pořídit na chatu.

    https://www.strojtex.cz/gugriz.html

    #290539
    Cesar Cesar 
    Účastník
    (73 odpovědí)
    byl(a) online před 2 dny

    Vypadá to velmi dobře, ale já jsem stará konzerva a když se řekne udírna, tak prostě vidím tu dřevěnou chaloupku. Plecháč je obyčejná trouba, která neudí, ale peče.

    #290560
     Franta 
    Účastník
    (320 odpovědí)
    byl(a) online před 9 hodiny

    Tak o víkendu jdu udit makrely (pochopitelně vlastnoručně ulovené v Korlinu) a plus nějaké duháče. Mám na to tuto udírnu a je to v pohodě. Už teď slintám :-).

    http://www.udirny.cz/udirna-impuls_izolovana_1,25_m__zn-375532713-959557644-izolovane-udirny/

    #291003
    Duke Duke 
    Klíčník
    (1230 odpovědí)
    byl(a) online před 14 hodiny

    Je konec roku a to je správný čas přípravu a uzení různých delikates.

     

Prohlížíte 15 příspěvků - 61 z 75 (z 82 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Domů Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Soroya » Březen 2018

Maledivy » Únor 2018

Madagaskar » Listopad 2017

Anketa

Využíváte slevové akce?

(51)
(133)
(44)

Nahrávání ... Nahrávání ...