Nápověda Doporučujeme:

Domů Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

Zvolené téma obsahuje celkem 75 odpovědí. Do diskuze (31 hlasů) se naposledy zapojil uživatel kulik kulik a poslední změna proběhla před 1 den, 13 hodiny.

Prohlížíte 15 příspěvků - 61 z 75 (z 76 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #45722
    Sim Sim 
    Klíčník
    (9198 odpovědí)
    byl(a) online před 1 den

    Povedly se pěkně do zlatova

    #45723
     Martin Rollo 
    Účastník
    (407 odpovědí)
    byl(a) online před 12 dny

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    #45725
     Červený Jndřich 
    Uživatel
    (1078 odpovědí)
    offline

    Sim napsal: Povedly se pěkně do zlatova

    No ty jsou.:-P

    #45727
     fridass 
    Účastník
    (111 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    V Baartset fjordu malý domeček zvaný smokinkhaus 35 makrel naráz + 10 dorší uzeno 10 h rovná se 1A Dobrou chuť P.S.Jiné než z Norge nebrat papalala

    #45732
     vd 
    Účastník
    (228 odpovědí)
    byl(a) online před 3 dny

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    #45735
     vd 
    Účastník
    (228 odpovědí)
    byl(a) online před 3 dny

    a ešte jedno foto

    #45736
    Sim Sim 
    Klíčník
    (9198 odpovědí)
    byl(a) online před 1 den

    treska008 napsal:

    To Sime makrely miru maji,ale to pivo ne.

    Pivo je teprve roztočené, moc to pěnilo. 😀

    #45737
    Sim Sim 
    Klíčník
    (9198 odpovědí)
    byl(a) online před 1 den

    vd napsal:

    Skúšal som údiť domov donesené mrazené makrely a výsledok bol super. Je to údené v elektrickej udiarni na ryby.

    Jak dlouho jsi je udil, my 3.5hodiny.

    #45743
     vd 
    Účastník
    (228 odpovědí)
    byl(a) online před 3 dny

    nestopoval som to ale možno tiež tak 2,5 hod. Nechal som udiareň vyhriať na 80 st. celzia a toto som udržoval po celú dobu. Piliny som predtým polial vodou aby rýchlo nehoreli.

    #45767
    husky19 husky19 
    Účastník
    (1650 odpovědí)
    byl(a) online před 4 dny

    Makrely udím buď zavěšené, nebo na sítě položené. Udím cca 4 hodiny při teplotě 40 – 50°C.

    Jsou skvělé. Zrovna o tomto víkendu jsem udil a touto dobou už není v lednici ani kost.;-);-);-);-)

    #290452
    Duke Duke 
    Klíčník
    (1205 odpovědí)
    byl(a) online před 1 den

    BRADLEY SMOKER – udírna.

    #290493
     Vydra 
    Účastník
    (552 odpovědí)
    byl(a) online před 15 dny

    Pánové, co říkáte na toto? Tak mě to zaujalo, že přemýšlím to pořídit na chatu.

    https://www.strojtex.cz/gugriz.html

    #290539
    Cesar Cesar 
    Účastník
    (50 odpovědí)
    byl(a) online před 4 dny

    Vypadá to velmi dobře, ale já jsem stará konzerva a když se řekne udírna, tak prostě vidím tu dřevěnou chaloupku. Plecháč je obyčejná trouba, která neudí, ale peče.

    #290560
     Franta 
    Účastník
    (312 odpovědí)
    byl(a) online před 2 dny

    Tak o víkendu jdu udit makrely (pochopitelně vlastnoručně ulovené v Korlinu) a plus nějaké duháče. Mám na to tuto udírnu a je to v pohodě. Už teď slintám :-).

    http://www.udirny.cz/udirna-impuls_izolovana_1,25_m__zn-375532713-959557644-izolovane-udirny/

    #291003
    Duke Duke 
    Klíčník
    (1205 odpovědí)
    byl(a) online před 1 den

    Je konec roku a to je správný čas přípravu a uzení různých delikates.

     

Prohlížíte 15 příspěvků - 61 z 75 (z 76 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Domů Fóra Diskuze mořského rybolovu Uzení nejen mořských ryb

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Havoya

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar Listopad 2017

Soroya » Září 2017

Soroya » Červen 2017

Anketa

Navštěvujete srazy mořského rybolovu?

(6)
(37)
(132)

Nahrávání ... Nahrávání ...