Nápověda Doporučujeme:

Domů Fóra Diskuze mořského rybolovu kuchařské receptury a specialitky

Zvolené téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (44 hlasů) se naposledy zapojil uživatel Apnea Apnea a poslední změna proběhla před 1 týden, 6 dny.

Prohlížíte 15 příspěvků - 31 z 45 (z 80 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #8086
    ZM ZM 
    Účastník
    (1013 odpovědí)
    byl(a) online před 4 dny

    A co paraziti ?

    #8087
     Bohuslav Poles 
    Účastník
    (190 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    kdo tam nechce mít parazity, tak by si měl maso prohlédnout proti světlu, než ho začne zpracovávat a když se i tak bojí, může si koupit salát třeba v Tesku. Ono dělat rybí tatarák z vařenýho taky nejde…

    #8093
    ZM ZM 
    Účastník
    (1013 odpovědí)
    byl(a) online před 4 dny

    Ryba by se měla minimálně na 4 dny zmrazit na -18,a pak použít.Cituju ze stránek restaurací sushi.

    #8097
     zdeněk křešnička 
    Účastník
    (417 odpovědí)
    byl(a) online před 6 měsíců

    ZM ahoj,raději to povařím,je to rychlejší a hned když mají chuť,  takhle dlouho čekat by asi nevydrželi.Ty už se nemůžeš dočkat února a plotny v Norsku?

    #8098
    ZM ZM 
    Účastník
    (1013 odpovědí)
    byl(a) online před 4 dny

    Kdepak,klidně ti to přenechám. Aby to nebylo mimo téma  – středomořská polévka – ryba se dusí v bílém víně s rajčty,paprikami,olivami,cibulí,česnekem a s další zeleninou(feferonka), která vás napadne,až je vše měkké,podlévá se a vše se dává na talíř.Výborně se na to hodí lumb,zkrátka tužší ryba.

    #8108
     zdeněk křešnička 
    Účastník
    (417 odpovědí)
    byl(a) online před 6 měsíců

    Ano,tato polévka je moc dobrá,není-li bílé,stačí máslo a podlít vodou.Norové to také tak vaří a já také.

    S lumba je velmi dobrý guláš,maso připravit den předem,osolit, okořenit,dát do chladna,je to rychlé.

     

    #10243
     Martin Rollo 
    Účastník
    (407 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    Jak nejlepe pripravit halibuta k snedku dik

    #10247
    Kikibut Kikibut 
    Účastník
    (1820 odpovědí)
    byl(a) online před 5 hodiny

     mi to nedelame,ale setkal jsem se ze treskeli doslova rozezrany jatra od cervu proto bych to nedal do huby

     

    #10369
    vlastina vlastina 
    Účastník
    (218 odpovědí)
    byl(a) online před 26 dny

    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) hihi,my to taky neděláme…tady taky někdy bývá i veselo

    #10377
     Galileo 
    Účastník
    (51 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    U nás se halibut připravuje takto:

    rybí guláš – pokrájíme a osmažíme cibulku. Na kousky nakrájeného halibuta opečeme a zasypene sladkou paprikou. Pak podlijeme a povaříme a okořeníme.Prostě jako guláš!

    salát z halibuta – na kostičky nakrájeného halibuta uvaříme ve slané vodě a do připraveného zeleninového salátu ho vmícháme. Nepoznáte od kuřecího!

    a na závěr ňamka do Norska – na místě chytíte pěkného červeného okouníka a udělejte si z něho tatarák – s topinkou výborné !!!

    Tak všem dobrou chuť

    #10384
     Martin Novák 
    Uživatel
    (98 odpovědí)
    offline

    já z halibuta dělám rizoto,maso je krásně pevné tak to není problém

    #10444
     Bohuslav Poles 
    Účastník
    (190 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    dnes nesu do hospůdky pár filet z kellera na tatarák, tak pak písnu, jak se povedl. 🙂

    #10445
     Galileo 
    Účastník
    (51 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    Bobo.  Ta ryba musí být čerstvá. Z mražené jsem to ještě nedělal. Použivám Okouna a Mníka čerstvé!!!!

    Další recept Bude o víkendu Ryba na sladko!

    Zkoušel již někdo guláš z Halibuta!

    #10462
     bocman 
    Účastník
    (85 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    To Galileo:Prosím tě,mohl by jsi napsat jaké ingredience se používají,a postup na tatarák?Díky.

    #10477
     Bohuslav Poles 
    Účastník
    (190 odpovědí)
    byl(a) online před 1 měsíc

    tak tatarák byl vynikající, ale bylo ho moc moc moc….

    celkem spolknul  1 kg filet kellera, 10 žloutků, litrovou flašku kečupu, pepř, sůl, cibuli velikosti otevřené pěsti, vorčestrovou omáčku a další koření dle chuti. Na počesnekované topince to byla luxusní záležitost.

Prohlížíte 15 příspěvků - 31 z 45 (z 80 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Domů Fóra Diskuze mořského rybolovu kuchařské receptury a specialitky

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Havoya

Maledivy

Poslední fotogalerie

Soroya » Září 2017

Soroya » Červen 2017

Soroya » Únor 2017

Anketa

Navštěvujete srazy mořského rybolovu?

(4)
(21)
(91)

Nahrávání ... Nahrávání ...