Nápověda Doporučujeme:

Zvolené téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Cesar Cesar a poslední změna proběhla před 3 měsíci, 2 týdny.

Prohlížíte 15 příspěvků - 16 z 30 (celkem z 38)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19388
     Tomáš 
    Člen
    (29 odpovědí)
    offline

    Loni jich bylo opravdu mraky. Byl vyloučenej lov na maso na mníky, protože okamžitě to měla v sobě oliheň. Ale zase příjemná změna, jako jídlo vynikající. Zpracovává se jen vykucháním a vyndáním dlouhé kosti. Ještě se může odstranit kůže, ale to je zbytečná práce. Úprava na grilu, v těstíčku, saláty, dršťková.

    #19389
     Tomáš 
    Člen
    (29 odpovědí)
    offline

    #19390
     Tomáš 
    Člen
    (29 odpovědí)
    offline

    #19396
     monty1 
    Člen
    (278 odpovědí)
    offline

    To poltergeist:

    Tak to je úlovek……., to se ti povedlo……, fakt super.

    Kde jste to narafali?

    😛

    #19401
     Tomáš 
    Člen
    (29 odpovědí)
    offline

    V Urke stejně jako Petrs, od 250 m a níž, opravdu masakr. Ale na talíři je to vynikající.:-)

    #19402
     monty1 
    Člen
    (278 odpovědí)
    offline

    To poltergeist:

    V Urke jsme chytili několik chobotnic taky hodne hluboko, ale kalamáry nee……… Urke má své kouzlo a mnohdy překvapí. Salát z chobotnice taky není k zahození……..lahůdka…..

    😛

    #19404
     vindiš miroslav 
    Člen
    (10 odpovědí)
    offline

    Tiež sa mi takého podarilo chytiť na pilker za krásneho slnečného dňa za bezvetria na pilker a pozeral so ako blázon. Konzumovať sa dá takmer celý okrem tej sépiovej kostí,vnútorností,očí a pazúra. Spravíte si z piva a solamilu + nejaké korenie takú lepkavú hmotu do ktorej ponamáčate nakrájané kúsku kalamára a hodíte to na chvíločku podotýkam chvíločku to znamená hneď ako trošku chytí farbu tá kôrka,vyberiete a super žrádlo, ak to tam necháte príliš dlho bude to velmi gumové ale cestou omylu a správnosti na to prídete.

    #19407
     monty1 
    Člen
    (278 odpovědí)
    offline

    Ještě se zeptám „jak nejlépe usmrtit kalamára?“ ……

    Přiznám se, s chobotnicemi se to podařilo – ale fuška. Nakonec kladívková násada to pořešila s obtížemi.

    Honit kalamára po podlaze lodi……… to si nedokážu představit….

    😛

    #19412
     Tomáš 
    Člen
    (29 odpovědí)
    offline

    taky jsme to řešili, nakonec to bylo vyřešeno po velrybářsku, nechat v bedně na vzduchu, nic jiného mě nenapadá

    #19413
     Dreisig 
    Člen
    (82 odpovědí)
    offline

    Páni, všetkým ktorý ste reagovali na tému kalamár ďakujem a verím, že to nie sú posledné príspevky a bude ich viacej. Som presvedčený, že príspevky pomôžu rozšíriť zameranie rybolovu v Nórsku, ktorý sa stane ešte vzrušujúcejším ako je. Už sa neviem dočkať, prvý turnus 27.6., druhý 8.8.2011

    #19414
     monty1 
    Člen
    (278 odpovědí)
    offline

    To poltergeist:

    Myslímsi, že na to bude nějaký fígl……..

    😛

    #19415
     monty1 
    Člen
    (278 odpovědí)
    offline

    To Dreisig:

    Jo, príma téma. Jeden nikdy neví co z vody vytáhne tak se aspoň doví „jak na to“…….

    😛

    #19651
     monty1 
    Člen
    (278 odpovědí)
    offline

    Má ještě někdo nějaké zkušenosti s kalamárem……??????

    😐

    #19791
     alf 
    Člen
    (10 odpovědí)
    offline

    Přečetl jsem si celé téma. Příspěvky jsou zajímavé. Ti vyfocení kalamáři vypadají jako ti z Mexického zálivu.

    #44685
    Fish Fish 
    Účastník
    (281 odpovědí)
    byl(a) online před 14 dny

    Nachytal někdo z vás letos v Norsku olihně?

Prohlížíte 15 příspěvků - 16 z 30 (celkem z 38)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Maledivy » Únor 2019

Madagaskar » Listopad 2018

Madagaskar » Říjen 2018

Anketa

Jakou platební metodu preferujete?

(75)
(7)
(26)
(1)

Nahrávání ... Nahrávání ...