Nápověda Doporučujeme:

Video: Jarní rybolov v Norsku 1/4

Pojďte se snámi podívat na Soroya, na největší trdliště tresky obecné. Uvidíte rybolov v brzkém jaře, na začátku března. V tomto období se zde vyskytují obrovská hejna velkých tresek atakují hranici 150cm. Nasajte s námi stmosféru drsného severského rybolovu, kdy je to opravdu člověk proti přírodě a vezte, že síly jsou značně vyrovnané. Tento miniseriál bude mít čtyři díly, takže pokud se vám první díl bude líbit, můžete se těšit na další tři pokračování.

9 komentářů

  1. Nádhera Michale, takhle z tepla domova je to paráda sledovat takové úlovky. Ale je mi jasné, že to je krutá dřina v tom počasí a člověk musí za takové záběry zaplatit určitou daň nepohodlí.
    Ale stejně to musím vyzkoušet 🙂

  2. Mildo díky! Je to přesně, jak píšeš. Tady v teple to vypadá jako pohádka, ale na té vymrzlé a vyfoukané lodi by chtěl strávit dovolenou málokdo. Zkouška určitě stojí za to. Až v tomto období poznáš opravdové bohatství Barentsova moře. Třeba se tam něky potkáme – v březnu!

  3. Paráda Michale, už se těším na další pokračování. Kdy bude další díl?

  4. Výborné informace, v březnu bych do Norska nikdy nejel. Ta zima a utrpení po cestě za 20kg rybu nestojí. Jste blázni! Dobře se na vás kouká. Jen tak dál.

  5. S tím komentářem to nemá chybu. Obdivuji, kde na to bereš čas v dnešní hektické době. Málokdo dnes chytá ryby a u toho dovede smysluplně poradit, jak jim to správně naservírovat. Jste s Bobem velcí bouráci. Co budete točit dál?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(8)
(94)
(14)

Nahrávání ... Nahrávání ...