Nápověda Doporučujeme:

Tipy na dárky 2017

Jako každý rok jsme pro Vás připravili krátký seznam tipů, který může pomoci s výběrem dárku pro vaše nejbližsí. Najdete zde jak ověřené nástrahy, tak i kvalitní a spolehlivé pomůcky nejen pro mořský rybolov.

Morakniv nože

Morakniv Fishing Comfort Fillet 155

Vynikající nůž ze švédské oceli MORA. Tento výrobek je určen převážně pro norský trh, kde je dodáván zejména rybářům a nimrodům, kteří si jej velmi oblíbili pro jeho skvělé vlastnosti. Jedinečné ostří, které vyniká vysokou odolností vůči otupení.

 

 

 

 

Morakniv Filetting 5 flexible

Výroba nožů Frost “Mora of Sweden“ navazuje na starou řemeslnou tradici. Firma Frost v obci Mora zakládá na 300-leté tradici ve výrobě nožů nejlepší kvality. Nože zde byli zhotovovány již v 17. století. Firma Frost byla založena před více než 100 lety nožířským mistrem Erikem Frostem.

 

 

 

Morakniv Kansbol

Kansbol – všestranný nůž pro každou příležitost. Dlouholetá tradice skandinávského zálesáctví dělá Kansbol ideálním společníkem, když tě divočina láká. Ať už potřebujete udělat třísky na rozdělání ohně, nebo potřebujete zpracovat svůj úlovek, tak tě tento nůž nikdy nezklame.

 

 

 

Morakniv Garberg

Full tang nůž (nejpevnější konstrukce nože, kdy tělo čepele přechází do rukojeti a celou rukojetí prochází) byl největším přáním většiny našich skalních fanoušků již dlouhou dobu. Nyní je tento nůž konečně zde – GARBERG! Jsme přesvědčeni, že nůž s tímto solidním, robustním designem, vyrobeným z nárazu odolného materiálu bude velmi dobře přijat, ať už jen sběrateli nožů, tak i dobrodruhy.

 

Morakniv Eldris

Čepel je vyrobena z 12C27 nerezové švédské oceli nějvyšší kvality zpracované v naší továrně ve městě Mora. Šikovná velikost čepele se hodí pro různé situace, které Vás mohou potkat při vašich tůrách v přírodě, táboření a nebo při lovu a rybolovu. Eldris má perfektně padnoucí rukojeť do ruky, která je vyrobena ze dvou rozdílných polymerů a díky “Click” zámku perfektně drží v pochvě.

 

 

Oblečení

Sundridge Crossflow Extreme

Dvoudílný plovoucí, zateplený oblek s membránou. Kšiltovka ICE Fish (univerzální velikost). Čepice ICE fish zimní. Neoprenové ICE fish rukavice EX.

 

 

 

 

 

SPRO Thermal PVC

Velmi kvalitní thermo oblek do chladného počasí. Produkt prestižního výrobce.Vnější materiál: 210T Polyester s PVC-potahem, 100% vodotěsný (3.000 mm H2O/24 h), podšívka: kartáčovaný polyester, vycpávka bunda: 180gr Polyesterové vlákno, vycpávka kalhoty: 160gr, polyesterové vlákno.

 

 

 

Holinky Arctic Termo

Zimní obuv vyrobená z termo-izolačního materiálu EVA. Tento materiál sám osobně garantuje vysokou izolační schopnost podobně jako neopren, ale je ještě lehčí. Váha tohoto páru bot je pouze 1,15 kg. V ceně výrobku je samozřejmě i vyjímatelná izolační vložka z filcu, odrazové hliníkové fólie a umělé kožešiny, která společně s materiálem EVA a hrubou podešví zabezpečují komfort užívání i při teplotách -50°C.

 

Rukavice polar fleece
Bezešvé nylonové rukavice máčené v elastické nitrilové pěně. Podšívka Polar fleece. Ideální pro rybolov v Norsku a pro práci ve filetárně. Pružná manžeta se zapínáním na suchý zip. Nitrilová pěna je odolná vůči prokousnutí nebo propichnutí od hrotu háčků. Jedna universální velikost.

 

 

 

Thermo ponožky

Revoluční termo ponožky, které byly 2 roky ve vývoji. Byly certifikovány renomovaným britským testovacím úřadem a ohodnoceny stupněm  “TOP RATING” 2,34 , test byl proveden podle bristkého standardu BS 4745.Značkové outdoorodové termo ponožky mají stupeň hodnocení “TOP RATING” okolo 1.5,  klasické oblekové ponožky mají stupeň 0,40.

 

 

 

Nástrahy

Švédský pilkr

Nerezový Švédský pilkr je pravděpodobně to nejlepší, co můžete na rybolov do Norska pořídit. Při jeho výrobě jsme vycházeli z osvědčeného designu “Solvkroken”, který jsme ještě vylepšily agresivním tvarem a umístěním háčků na bok pilkeru. Tímto jsme docílili vyloučení poškození kroužku a háčku při pilkrování na skalnatém dně.

 

 

 

Roybait

Jedná se o revoluční novinku pro lov velkých exeplářů halibuta a tresky obecné. Jig je vybaven jedním kvalitnímm trojháčkem. Po záběru se zadní trojhák vytrhne z magnetu a při zdolávání již nedojde k poškození ryperu od zubů zdolávané ryby. Návnada se spustí ke dnu a pohyb lodi už vykoná sám dráždivý pohyb, který vyprovokuje dravce k útoku. To znamená, že při lovu s toto nástrahou nedochází k velkému fyzickému vyčerpání.

 

ZOOM bait

Vynikající nástraha na treskovité ryby, velmi oblíbená zejména treskou polak a treskou obecnou. S těmito nástrahami bylo dosaženo skvělých výsledků při lovu ryb v oblasti jižního a středního Norska.

 

 

 

 

 

KVALVIK

Pojďme si teď blíže představit, jak tato novinka funguje. Ona to vlastně ani není samostatná nástraha, ale její velmi důležitá část. Kvalvik je atraktant, který nanesete na svoji nástrahu a necháte 5min zavadnout. Potom nástrahu spustíte do vody a čekáte. Kvalvik se okamžitě po namočení začne postupně rozpouštět a uvolňovat ze sebe velmi účinné látky, které přimějí ryby k záběru.

 

 

Ryba SEI

Velká gumová ryba s olověnou hlavou je vynikající pro lov halibutů a tresek. Doporučujeme osadit v ocasní části magnetem a trojháčkem, pro pojištění trofejní ryby.

 

 

 

 

 

Vybavení

Daiwa Tanacom 500

Tento multík potvrdil svoje kvality, jak při lovu tresek na velkých hloubkách, tak i při lovu halibutů na velké gumové nástrahy se zátěží až 500g. S pomocí funkce Jig/Pickup doslova vdechnete své gumové rybě život, lov halibutů nikdy nebyl tak snadný, jak s tímto multiplikátorem. Také lov velkých kelerů ve sloupci je výbornou záležitostí, díky digitálnímu počítadlu odvinuté šňůry máte přesné informace, v jaké hloubce se vaše nástraha pobyhuje.

 

Penn Slammer

Navijáky Slammer nabízejí nepředstavitelnou sílu a výkon při svojí poměrně malé velikosti. Pět kuličkových ložisek a jedno válečkové ložisko z nerezové oceli a stálé uzavření zpětného chodu garantují jemný a bezrázovitý chod. Špičkový brzdový systém Penn HT 100 je uložen pod cívkou a tím je dokonale chráněn proti povětrnostním vlivům.

 

 

Prut Ninja Spin 2,4m 50-100g

Tenké blanky z kvalitního karbonového materiálu nabízí ideální vyvážení a perfektní kontrolu nástrahy. Zvláště pokud používáte woblery a twistery, s tím to prutem můžete lehce prozkoumat struktury na dně a ucítíte každý záběr.

 

 

 

 

Pruty Tanacom Bull byly speciálně vyvinuty pro použití s elektrickými multiplikátory. Silný blank prutu skvěle pracuje až do 1000 g váhy nástrahy. Ideální, když lovíte ve velkých hloubkách atlantiku. Jemná špička rozpozná záběry i z velkých hloubek a redukuje nebezpeční ztráty ryby na minimum.

 

 

 

Velice účinná pomůcka pro vylovení velkých halibutů do lodi. Konec je opatřený očkem pro lano. Doporučujeme osadit provazem s nosností kolem 100kg. Hák se zasekne halibutovi do tlamy, díky extrémě ostré špičce snadno pronikne tkání a velký protihrot pojistí vylovení Vaší životní ryby.

 

 

 

 

Kompletní nabídku naleznete na eshopu topfishing.eu

 

 

5 komentářů

  1. Dobry den,chtel jsem se zeptat na ktereto zbozi se vlastne sleva 20% vztahuje, kdyz u kazdeho zbozi je puvodni cena a cena v akci. Dekuji L.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(8)
(94)
(14)

Nahrávání ... Nahrávání ...