Nápověda Doporučujeme:

Kvalvik – nová nástraha do Norska

Představujeme Vám KVALVIK, revoluční novinku pro lov velkých ryb v Norském moři.  Tato nástraha získala ocenění na světové rybářské výstavě EFTEX jako nejlepší soft bait v sezóně 2016-2017. Jsme velmi potěšeni, že si tato firma zvolila právě rybolovnorsko.cz jako distributora pro Česko a Slovensko. Firma Kvalvik působí v Tromso, kde se na lov velkých ryb specializují již od nepaměti. Vy máte teď jedinečnou šanci vyzkoušet, jak Kvalvik funguje. Tato nástraha se dělí na tři typy: Kvalvik Treska, Kvalvik Halibut a Kvalvik Pstruh/Losos, což je látka vhodná pro lov také u nás, ve sladkých vodách.

 

 

kvalvik_norsko_rybolov_nastraha_3

 

Jak přimět rybu k záběru?

Pojďme si teď blíže představit, jak tato novinka funguje. Ona to vlastně ani není samostatná nástraha, ale její velmi důležitá část. Tento preparát je primárně vyvinut pro tři druhy ryb, je to halibut, treska a lososovitá ryba. Kvalvik je atraktant, který nanesete na svoji nástrahu a necháte 5min zavadnout. Potom nástrahu nahodíte do vody a čekáte. Kvalvik se okamžitě po namočení začne postupně rozpouštět a uvolňovat ze sebe velmi účinné látky, které přimějí ryby k útoku na vaši nástrahu. Zanechává za sebou tzv. pachovou stopu, stimulující rybu k útoku. Dá se aplikovat na pilkry, papriky, gumové ryby, nebo na třpytky, či mouchy v případě pstruhů.

kvalvik_norsko_rybolov_nastraha_1

 

Účinnost potvrzena sérií testů

Jistě každý z nás zažil v Norsku na moři dny, kdy ryby vůbec neberou. Nemají vůbec zájem o naše nástrahy a spíše je podsekáváte za tělovou část. V tomto případě bude Kvalvik fungovat na 100%. Před uvedením na trh byla provedena série náročných testů v akvariu v Tromso, se kterým tato firma velmi úzce spolupracuje. Byl proveden pokus, kdy nažraným treskám byl do akvária zaveden pomocí hadičky tento preparát. Zpočátku byly tresky letargické, plavaly si sem a tam, prostě bez zájmu. Jakmile se aplikoval tento preparát, začali mít o Kvalvik, který se uvolňoval z hadičky velký zájem. Ploutve se jim naježili a soustřeďovaly se kolem místa, odkud tato látka vycházela, dokonce útočili na onu průhlednou silikonovou hadičku. Teď je to na Vás, přesvědčte se o účinnosti  Kvalviku sami a staňte se úspěšnějším rybářem.

 

 

kvalvik_norsko_rybolov_nastraha_2

 

 

Objednávejte zde

 

 

Autor Michal Simčo

Foto a video Kvalvik

Tento článek zatím nikdo nekomentoval, buďte první!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(11)
(100)
(14)

Nahrávání ... Nahrávání ...