Nápověda Doporučujeme:

Volba premiéry videa na leden 2017

Máme připravené další dvě videa ze sedmidílného seriálu o rybolovu v Norsku. 25. ledna chceme udělat premiéru jednoho z nich. Je připraveno video o lovu divokých pstruhů potočních a reportáž o lovu Kamčatských krabů. Pstruhy jsme natáčeli na pannenských jezerech ostrova Soroya v červnu, uvidíte nádhernou, divokou přírodu a souboje s kapitálními kusy přesahující délku 50cm. Kraby jsme lovili do ponořených pastí v devadesátimetrové hloubce. Uvidíte, že lov těchto korýšů není úplně jednoduchý, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pasti se musí opatřit každý den čerstvou návnadou, nějaké zdechliny si tento obrovský krab ani nevšimne. Na závěr si kraby uvaříme a předvedeme si recept, jak si v Norsku na rybách zpestřit jídelníček. Tyto videa budou opravdovou lahůdkou pro oko, protože patří k prvním, které jsme natočili v Ultra HD 4K rozlišení.

 

Rozhodněte v anketě, které video Vás zajímá.

Které video máme zveřejnit v lednu 2017?

Lov krabů (58)
Divocí pstruzi (18)
Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Vítězné video zveřejníme 25.1.2017

 

10 komentářů

  1. Na kraby se moc těším, ještě když to bude i s vařením, tak bude dost pěkné. Zkus toho vaření dělat více. Myslím si, že se každý rybář rád koukne, jak svůj úlovek připravit na talíř. Super nápad, vaření miluju!

  2. Letos jsme vařili kraby v Seter Brygge a moc nám nechutnali. Mám dojem, že nebyli zcela čerství, že leželi dlouho na dně. Tak jsem na video dost zvědav.

    1. To musela být někde chyba, ikdyž může být i rozdíl mezi kamčatským a normálním krabem. S Dedo145 jsme konzumovali velkého humra a chutnal podobně dobře. Karolína je jedla poprvé v životě a přirovnala chuť něco mezi candátem a kuřetem. S česnekovým dresingem a bílým vínem to bylo “nebe v hubě”.

  3. Já se na kraby moc těším. Vůbec mě nebude vadit, když se pstruzi posunou až na duben. Aspoň se dobře naladíme na novou sezónu u nás. Točte dál, lépe nám uplyne to čekání na odjezd do vysněného Norska.

  4. Jsem strasně nedočkavý na ty pstruhy, Tereza teď trochu zmírnila utrpení novým článkem, ale stejně si neodpustím dotaz. Kdy uvidíme lov potočáků? Vaše články, co jste psali s Karolínou jsem sjel jedním dechem. Prosím o dopověď.

    1. Potočáky dáme opět do duelu, tentokrát s lovem mořských koček. Pokud zvítězí, můžeš se těšit na premieru už 25. února.

  5. Také jsem se chtěl inspirovat lovem pstruhů, ale vypadá to, že je rozhodnuto. Pstruzi se zase odkládají.

  6. Jak mohou někoho zajímat krabi, vždyť ten živočich vůbec nebojuje! Nechytá se na prut. Takový pstruh to je pro fajnšmekry. Nebere každý den a nežere všechno, co se do vody hodí. Není to blbá treska. Dejte pstruhy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(13)
(110)
(15)

Nahrávání ... Nahrávání ...